Seier men ikke særlig imponerende spill

07.03.2009

J14 vant 23-12 over Surnadal torsdag. Men til tross for storseieren, var det ingen som ble veldig imponert over spillet som Meldal leverte. - Vanskelig når kampen er avgjort allerede etter fem minutter, sier trener Claussen.

Som de fleste har fått med seg, så raser vårt lag i J14 gjennom årets serie uten å få nevneverdig motstand. Mot Surnadal stod det 5-0 etter tre minutter, og litt senere var ledelsen økt til 9-1.

- Vi åpner bra, er konsentrerte og setter ballen i mål. 15-3 ved pause var vel omtrent slik det burde være. Men den andre omgangen er ikke mye å snakke om. Konsentrasjonen forsvinner helt, og det blir utallige feil. Det er bare et par av jentene som leverer opp mot vanlig innsats. Det er faktisk lett og skjønne at det kan bli slik. Når kampene er avgjort nesten før de starter, så er det vanskelig for jentene å holde riktig fokus. Vi får nå rette oppmerksomheten mot sluttspillet, som er etter påske. Der vil vi få en helt annen motstand, og det er først da vi får en pekepinn på hvordan vi ligger an i forhold til de beste lagene, sier trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook