Seier i TrondheimCup for 18-åringene

09.06.2013

Med seier 19-14 over Byåsen vant Meldal 18-årsklassen i TrondheimCup. - Jentene visste mye bra, og dette er selvsagt noe å bygge videre på, sier trener Asgeir Hatlen.

Meldals 18-årslag åpnet sesongen med å vinne TrondheimCup. En sterk prestasjon, når vi vet at i finalen var det Byåsen sitt aller beste juniorlag som var motstander.

Det ble en tett finale, men det var Meldals-jentene som hadde føringen gjennom hele kampen. Før pause var det knallsterkt forsvars- og keeperspill som la grunnlaget for ledelse 10-6 halvveis. Byåsen åpnet den andre omgangen med to raske scoringer, men nærmere kom de aldri. Våre spillere kom til hektene og produserte gode sjanser i nesten alle angrep. Uttellingen kan bli bedre, men det holdt likevel til solid seier 19-14.

Seier i en slik tyurnering, betyr i utgangspunktet lite. Likevel er det mye å ta med seg.

- Det viktigste er at vi får svar på at det vi gjør på trening er riktig. Og i helga fikk vi se igjen mye av det vi har trent på. I finalen gjør vi en god kamp, og det er ekstra artig at vi gjør det ved at alle spillerne er mye på banen. Det viser at vi her har en gjeng med sultne spillere, som vil bli best sammen. For en trener er dette en gjeng det er en drøm å jobbe med. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Vi skal nyte denne seieren også, men det er tross alt til høsten at vi skal prestere, sier trener Asgeir Hatlen.

J18_seier.JPG

Glade jenter etter seier i TrondheimCup. Bak frav: Lene Høve Storholt, Anja Søyseth, Marit Ustad Hove, Hilde Søyseth, Nadja Hestflått, Berit Hauge Aakvik, Regine Rikardsen, Elin Bjørnås Asbøll. Foran fra v: Kine Høve Storholt, Gunhild Løkken, Marthe Lium Aas, Ragnhild Sørløkk Aas.

PS: Samtlige av spillerne var representert på tribunen med en eller flere foresatte. Heldige jenter!

Sponsorer

Facebook