Seier i generalprøven

11.04.2013

Det ble seier 38-33 da Meldal møtte Byåsen2 i siste treningskamp før neste helgs kvalik til 2. divisjon. - Spesielt det vi gjør i siste omgang, er betryggende å ta med seg til neste helg, sier trener Gry Haltvik.

Fortsatt er det forsvarsspillet som er akillesen for laget. I første omgang blir det hele 20 baklengs. Likevel ledet Meldal 23-20 ved pause, og det sier vel det meste om angrepsspillet.

- Det er ingen tvil om at det vi gjør fremover på banen holder høyt nivå. I dag er det mye bra skyting, og vi er flinke til å true på mål. Dermed kommer vi til gode sjanser, som vi stort sett omsetter i scoring. Akkurat nå er vi gode i angrepsspillet vårt, sier trener Gry, som heller ikke er veldig bekymret for forsvarsspillet.

- Vi skal bruke de siste treningene til å jobbe med forsvar. I andre omgang i kveldens kamp, er vi bra i perioder. Det er spesielt når vi spiller flatt. Dessuten kommer det en del keeper-redninger, som også hjelper på. Jeg er sterk i troen på at vi skal være godt forberedt til de tre viktige kampene, neste helg, sier Gry, som nå krysser fingrene for at Volda i helga rykker opp til 1. divisjon. Da vil nemlig tre av fire lag sikre seg plass i 2. divisjon i neste helgs kvalik.

Sponsorer

Facebook