Seier i første seriekamp for J18

02.10.2013

I sin første seriekamp for sesongen vant 18-årslaget 29-19 over Byåsen2 onsdag. Kampen ble brukt til å la alle spillerne få mye spilletid. Det ble en god generalprøve foran helgas kvalik til Landsserien.

Byåsen2 er et rent 16-årslag, og bør da heller ikke være noen målestokk for vårt 18-årslag. Det ble de heller ikke. Det ble en jevn første omgang, men Meldal gikk likevel til pause med ledelse 11-10. Trener Asgeir Hatlen lot 13 spillere få mye spilletid i omgangen, og dermed ble det en del nye konstellasjoner på banen. Dette påvirket selvsagt prestasjonene.

Etter hvilen fikk fortsatt alle spillerne mye spilletid, men nå satt samarbeidet mye bedre. Det første raskt til at avstanden mellom lagene økte. Jentene scoret 18 mål i den siste omgangen, og dermed endte det med seier 29-19.

- Dette ble en god gjennomkjøring for oss foran det som skal skje til helgen. Ingen av spillerne overpresterte, men vi fikk enkelte glimt av hva vi er gode for. Jeg føler meg trygg på at vi er i rute foran kvaliken. Der skal vi gjøre så godt vi kan, så får vi se hvor langt det rekker, sier Asgeir, som reiser sammen med laget til Oslo på fredag.

Sponsorer

Facebook