Seier i andre forsøk

25.09.2012

Meldal vant 25-19 over Utleira2 og har dermed sikret seg en god start i årets 2. divisjon. En god første omgang ble erstattet av en mindre god siste omgang. Men seieren var aldri truet.

Det åpnet noe nølende i Nidarøhallen, der lagene fulgte hverandre. Etter seks minutter var det scoret ett mål i minuttet, da likt fordelt på lagene. Men etter hvert er det Meldal som skaffer seg overtaket i kampen. Det gjennom at forsvarsspillet begynner å sitte, godt forsterket av at Beate Skjenald tar mye av det som slipper gjennom. Fremover er det Anne Ree som holder oppvisning. Hun scoret 8 mål før pause. Noe som bidro til at Meldal gikk  garderoben med trygge 16-9 i protokollen.

Pausen så ikke ut til å gjøre jentene særlig godt. Riktignok fortsatte det gode forsvarsspillet, med en god keper bakerst. Men fremover på banen ble det bare feil i en lang periode. Etter 21 spilte minutter av den siste omgangen hadde Meldal scoret fem ganger. Utleira scoret heldigvis ikke så mye, men ledelsen var nede i tre mål. Trener Gry tok en time-out, og dermed fikk jentene roet seg ned slik at de kunne ta føringen i kampen igjen. Det førte da til seier 25-19.

Dermed står Meldal med to poeng etter to kamper. Slett ikke ille, når man vet at sist Meldal var oppe i 2. divisjon måtte laget venter i mange serierunder før den første gevinsten kom.

- Det er selvsagt viktig for oss at vi vinner denne kampen. Nå møter vi nok ikke et av de beste lagene denne gang. Likevel er det viktig å vinne slike kamper. Dessuten har vi mye mer inne enn det vi får visst. Derfor er det viktig å ha denne seieren å bygge videre på, sier Gry Haltvik, som er mest fornøyd med Anne Ree og Beate Skjenald i tirsdagens kamp.

KAMPFAKTA

Utleira2 - Meldal 19-25 (9-16)

Utvisninger: Utleira ingen, Meldal 1x2min

Meldal: Helga Stene, Beate Skjenald, Tove Fagerli (2), Anja Søyseth (1), Anne Ree (11), Marthe Midtlyng (3), Nadja Hestflått (3), Jenny Stokkli (2), Birgitte Bremnes, Ann Siri Stokkli, Torunn Ustad, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (2)

DSC_0002_1.JPG


Sponsorer

Facebook