Seier for J16 og andre gode plasseringer

24.05.2009

Lise Klingen kunne søndag ettermiddag motta pokalen som det synlige beviset på at Meldals 16-årslag vant Trondheim Cup. I tillegg gjorde de andre lagene også sine saker mer enn godkjent.

For å starte med de yngste som deltok, nemlig J12. De spilte søndag semifinale mot Ranheim. Det ble tap 4-6 etter en jevn og spennende kamp, som ikke ble avgjort før 15 sekunder før full tid. Ranheim vant senere finalen klart, så det er ingen grunn til å betvile at våre jenter i dette årskullet har kommet langt, og har ferdigheter på nivå med de beste lagene i regionen.

Meldal stilte også med lag i J13 i Trondheim Cup. Dette laget vant gruppen i gruppespillet, og spilte derfor semifinale søndag. Motstander var Jonsvatnet. Her var i realiteten våre jenter sjanseløse, og det ble tap hele 4-12. Også Meldals motstander i semifinalen i denne klassen vant senere finalen.


I J14 var marginene litt imot under lørdagens gruppespill. Det ble to knepne tomålstap, og dermed B-sluttspill. her ble det etter hvert B-finale, med tap 9-11 mot Heimdal.

Så til slutt; J16 var utilnærmelig når de først kom seg til finale. Tiller ble knut 17-6 i finalen. Det uten at jentene spilte sin aller beste kamp. I semifinalen derimot leverte de sin beste kamp for turneringa. Motstander var Malvik, og i en jevn og spennende kamp vant til slutt Meldal 10-8.

- I helga har vi vel vunnet litt på "gammel vane". Motstanden har heller ikke vært avskrekkende, men likevel er det en god prestasjon av jentene å ha hodet såpass med seg at de vinner. Marit Sørum, Karen Snoen og Tonje Elefsen stod over i helga, mens Marit Lyngen kun var med lørdag. Da er det artig å registrere at de yngre spillerne som får sjansen klarer seg godt. Skal dette laget bli enda bedre, må vi få etter flere spillere som holder nivået, og det ser det ut til at vi er i ferd med å få til, sier trener Øystein Claussen.

Disse jentene spilte for J16 som vant Trondheim Cup:
Stine Marie Helgeton, Cecilie Flytør Heggem, Kari Resell, Lene Høve Storholt, Ann Siri Stokkli, Marit Lyngen, Kjersti Drugli, Lise Klingen, Gunhild Løkken Lomundal.


J93_jubel2.jpg

Sponsorer

Facebook