Se Kjelling & Co i Trondheim Spektrum

27.05.2009

Onsdag 17. juni spiller Norges håndballherrer EM-kvalifisering mot Estland i Trondheim Spektrum. Alle ungdommer under 18 år inviteres nå til kamp og et seminar i forkant til kun kr 50,-.

Norges håndballherrer er for full fart på tur ionn i verdenseliten. Nå er målet å kvalifisere seg til EM i håndball. Og for aller første gang skal "nye Norge" spille i Trondheim. Onsdag 17. juni møter de Estland, og alt ligger til rette for at nettopp denne kampen blir avgjørende for om Norge kommer til EM eller ikke.


Alle spillere under 18 år i Meldal HK er nå invitert av arrangøren til å overvære kampen. I tillegg arrangeres det i forkant et seminar der tidligere toppspiller Glenn Solberg forteller om sitt håndballiv, både på godt og vondt. I tillegg deltar Bjørge Stensbøl som fokuserer på hva som kreves for å bli en toppidrettsutøver. Det blir en spennende og lærerik time i forkant av kampen. Dette seminaret anbefales for alle over 12 år og oppover.

Tilbudet om billett til kr 50,- gjelder for alle opp til 18 år, og om du ikke spiller håndball, er ikke det så dfarlig. Forutsetningen for at vi skal kunne benytte oss av dette tilbudet er at det er minimum 10 stk som bestiller. Er du interessert sender du en mail til endre@meldalhk.no.


Sponsorer

Facebook