Scoret 70 mål på to kamper!

13.01.2013

Meldals 16-årslag var søndag på "øy-hopping", med kamper mot henholdsvis Frøya og Hitra. På de to kampene scoret jentene ikke mindre enn 70 mål. Med til sammen 18 baklengs skjønner alle at det ble to kalas-seire.

Allerede kl 11:00 søndag startet kampen mot Frøya i Frøyahallen. Man kunne kanskje være bekymret for at Meldalsjentene ville være trøtte i og med at dagen startet tidlig, men slik virket det ikke da kampen startet. Jentene var svært lite høflige mot sine verter, og styrte kampen fra start til slutt. 16-5 ledelse til pause, ble til seier 30-10.

Søndag ettermiddag var det så kamp i Hitrahallen. Hjemmelaget gikk offensivt til verket, men jentene våre var på ingen måte mer gavmilde enn det de var tidligere på dagen. Hitra kom rett og slett ikke gjennom forsvaret vårt, og det ga mange kontringssjanser. Disse ble stort sett ekspedert i mål, og dermed ble det stygge sifre. Ved pause ledet Meldal 16-3 og 25 minutter senere stod det 8-40 på tavla.

Ingen av disse lagene ble noen målestokk som helst. Men jentene skal ha all mulig honnør for at de jobbet godt gjennom begge kampene. Det ga da seg også utslag i målkalas.

Sponsorer

Facebook