Samarbeidslaget er i gang med treninger

14.06.2013

Også til den kommende sesongen har Meldal og Orkanger inngått samarbeid på 16-årslaget i et forsøk på å kvalifisere et lag til BRING-serien. Det nye er at også Lensvik er med på samarbeidet. Torsdag var jentene samlet til første felles trening.

Samarbeidet mellom Meldal og Orkanger sist sesong, var en ubetinget suksess hva angår 16-årslaget. Jentene kvalifiserte seg til den landsomfattende BRING-serien, og leverte til tider gode prestasjoner. Et faktum er det også spillerne hadde stor utvikling gjennom sesongen.

Nå håper klubbene at det samme skal gjenta seg til den kommende sesongen. I tillegg er Lensvik invitert med i samarbeidet. Det er inngått et partnersamarbeid, der Orkanger er prestasjonsklubben, mens Meldal og Lensvik er såkalt Partnerklubber. Det betyr at laget denne gang blir hetende Orkanger. Rett og rimelig i og med at det var Meldal som var prestasjonsklubben sist sesong.

Torsdag var det 14 spillere som samlet seg til første trening i Orklahallen. Som i fjor må det brukes spillere fra to årstrinn for å få til et slagkraftig lag, men det er mye spennende å ta av io den gruppe som er tilgjengelig denne gangen også.

Spenningen er nå hvem man skal møte og hvor kvalifiseringen vil foregå.

Sponsorer

Facebook