Salget av sesongkort har startet!

23.09.2008

Nå kan du bestille deg sesongkort til alle kampene som spilles i Meldalshallen kommende sesongen. For kun kroner 350,- får du tilgang til alle kamper, fra 2. divisjon til de aller yngste. Og med på kjøpet får du gratis kaffe hver gang du er på kamp i Meldalshallen.

Logo Meldal HKMeldal Håndballklubb starter nå salget av sesongkort for kommende sesongen. Dette henger selvsagt sammen med at allerede på lørdag spilles de første seriekampene i Meldalshallen. Prisen på sesongkortet er kroner 350,-. Og med på kjøpet kan du altså drikke kaffe gratis hver gang du er på kamp i Meldalshallen.

I sesongkortet inngår altså inngang til alle hjemmekampene i løpet av den kommende sesongen. Ikke mindre enn 11 kamper i andredivisjon inngår i dette. Og glem for all del ikke at det nesten hver eneste helg gjennom vinteren er kamper med Meldalslag involvert i Meldalshallen.

Målet for Meldal HK er å selge 150 sesongkort. Det vil sikre at det er mye folk i hallen hver gang det er kamper. Prisen er så lav at det skal få besøk til før sesongkortet er tjent inn. Så sørg for å sikre deg sesongkort du også.

Kortet bestiller du via epost

sesongkort@meldalhk.no

eller ved oppmøte på kampene i Meldalshallen allerede fra lørdag av.

Sponsorer

Facebook