Så nært så nært men akk så fjernt

21.01.2009

Til tross for stor fremgang, ble det tap også mot Tiller på onsdag. Men det er lite som skal til før kampen hadde endt med seier. Det er nå et berettiget håp om at det blir poeng i de neste kampene.

ball_95_3.jpgDet åpnet ikke så bra i kampen mot Tiller. Gjestene fra Trondheim kom seg foran, og ledet med fem mål på det meste. Men så fikk Meldal satt forsvaret og dermed begynte man å spise opp ledelsen Tiller hadde. Ved pause var det bare to mål som skilte.


Årsbeste

Etter pausen leverte Meldal årsbeste i forsvar. Det tok nesten åtte minutter før Tiller scoret sitt første mål for omgangen. Dessverre klarte Meldal i den perioden ikke å score mer enn en gang. Alt for mange store scoringsmuligheter ble skuslet bort ved for svake avslutninger.

Omgangen skred frem, og midtveis stod det uavgjort 19-19. Publikum øynet virkelig en mulighet til seier, for Tiller var kjørt i den perioden. Men så kom det igjen en periode med en rekke angrepsfeil. Da hjalp det ikke med godt forsvarsspill, og en keeper som reddet det meste som kom på mål. Tiller klarte mot slutten å tilrive seg en ledelse igjen, vant til slutt 26-23.

- Dette er nok et veldig surt tap. Men nå er det stor fremgang. Vi har sett det på trening den siste perioden. Hadde vi nådd dette nivået på trening fra høsten av, ville situasjonen helt sikkert sett annerledes ut. Nå skal vi jobbe hardt videre for å dra dette med oss. Kanskje kommer årets første seier mot Strinda allerede om en uke, sier trener Øystein Claussen, som sammen med kollega Marthe Høsøien berømmer jentene for innsatsen.


KAMPFAKTA

Meldal - Tiller 23-26 (13-15)

Utvisninger: Meldal 2 x 2min, Tiller 2 x 2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg (1), Sigrid Loe, Anne Ree (3), Hilde Anita Hansen, Hanne Forbord (4), Berit Drugli (2), Jenny Stokkli (5), Anne Kvam (2), Grete Ingeborg Skjølberg, May Elin Furuhaug, Karen Gunnesmo (6), Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook