Så kom tapet for 16-åringene

30.10.2013

Etter fire strake seire, kom tapet i den femte kampen. J16 tapte onsdag kveld 22-27 i en bortekamp mot Kattem/Tiller. Allerede søndag spiller jentene en ny bortekamp, også den i Trondheim.

Meldal sitt 16-årslag spiller i 2. divisjon J16. De fire første kampene endte med klare seire, mens det første tapet kom altså mot Kattem/Tiller.

Det var jevnt i de første tjue minuttene. Bakover fungerte det greit for våre jenter, mens det kladdet veldig fremover. Mange skudd gikk enten i stengene eller utenfor. I de siste minuttene før pause glapp det i tillegg noe i forsvaret, slik at hjemmelaget ledet 12-7 ved pause.

I den siste omgangen ble angrepsspillet mye bedre. Jentene kom seg til gode sjanser, og endelig kom scoringene. Dessverre fikk ikke jentene taket på Kattem/Tiller sine skyttere slik at det ble for mange baklengs i den siste omgangen. Dermed endte det med tap 22-27.

Til tross for tapet, var det mange gode prestasjoner. Spesielt artig er det at nå er det flere av 13.- og 14.-åringene som er med som melder seg på. Sammen blir dette laget bedre og bedre utover sesongen.

Sponsorer

Facebook