Rolig helg i Meldalshallen

08.11.2007

Denne helga er det ingen kamper i Meldalshallen. De av våre lag som spiller kamp, har alle bortekamper.

Sist helg var det stor aktivitet i Meldalshallen, med blant annet fem kamper søndag. Men denne helga er det ingen kamper i hallen. Imidlertid er det allerede på tirsdag to kamper i Meldalshallen. Først spiller J13 mot Strindheim 4, mens J15-2 spiller mot Heimdal 2.

Ser vi på terminlista for den kommende helga, er det fire av våre lag som har seriekamper. På lørdag skal både J10 og J12-3 spille to kamper.  Begge spiller først mot Rennebu, for de senere på dagen setter kursen mot Oppdal.

J14, som deltar i fylkesserien, spiller mot Melhus/Gimse lørdag ettermiddag. Dette er to av de aller beste 14-årslagene i Trøndelag, så dette blir en spennende kamp. Vi har imidlertid friskt  i minne at Meldal vant mot nettopp Melhus/Gimse i finalen i nattcupen på Orkanger for et par uker siden.

Søndag er det så tredjedivisjonslaget som skal i ilden. De setter kursen mot Kristiansund, til det som mest sannsynlig blir en vanskelig bortekamp. Laget reiser med buss, og det er god plass for de som ønsker å være med (se annen sak på nettsiden).

Sponsorer

Facebook