Publikum Meldals beste i seieren mot Skaun

07.01.2008

Med sifrene 23-19 sørget Meldal for to nye viktige poeng i bortemøtet med Skaun. Men noe storspill leverte Meldalsjentene ikke, i en kamp som ble spennende helt til slutt.

ball_95_3.jpgVed pause i Skaunhallen ledet hjemmelaget 9-8. Det etter at Meldal leverte kanskje sin dårligste omgang denne sesongen. I angrep stokket det seg helt, og når forsvarsspillet heller ikke var patent, ble det ikke stort nok tempo i spillet. Dermed fikk Skaun være med på moroa. Ikke minst takket være Skauns keeper som var banens beste spiller.

I andre omgang bedret spillet seg noe, og ikke minst ble innsatsen helt upåklagelig. Likevel klarte ikke Meldal å riste av seg Skaun før helt mot slutten. Det til tross for en femmålsledelse midtveis i omgangen. Men Skaun kom tilbake, og var en stund bare to mål bak. Men til slutt endte det med fire måls seier.

dance1.gifDet var ikke bare meldalingene på banen som viste stor innsats utover kampen. Et hundretalls meldalinger dominerte tribunen fullstendig, og skapte en fantastisk stemning. Og nok en gang er publikum en viktig årsak til at Meldal fortsatt er ubeseiret i årets tredjedivisjon.

På søndag er det ny kamp, hjemme i Meldalshallen kl 13:00

Motstander er Åndalsnes/Isfjorden, og det er et lag som passer Meldal veldig godt. Men det blir ingen enkel oppgave, om noen skulle tro det. Det er imidlertid et faktum at med seier i tre av de fem gjenstående hjemmekampene er opprykket et faktum.

Skaun - Meldal 19-23 (9-8)

Meldal:
Marit Selnes, Tone Asbøll, Yngvild Berg (2), Marit Storås, Sigrid Loe, Anne Ree (3), Marthe Høsøien (8), Berit Drugli (1), Jenny Stokkli (5), Anne Kvam (2), Vibeke Sommervold, Helene Høve Storholt (2), Karen Gunnesmo

Sponsorer

Facebook