Publikum bidro sterkt til seier over Surnadal

21.11.2007

Da Sigrid Loe avsluttet kampen med å sette en sjumeter i mål, var ikke jentene sene med å takke alle meldalingene som hadde tatt turen til Surnadal. Det ble tungen på vektskålen da det ble seier 22-20 i en ikke alt for god kamp. 

Tove i svevetFor Meldal var det selvsagt viktigst med seier i bortekampen mot Surnadal. Da får man senere ta tak i at spillet ikke var så bra som man ønsker seg. Jentene selv mente uansett at publikummet fra Meldal burde få bestemannsprisen etter at de nesten skapte "hjemmebane" i Surnadal Idrettshall. Derfor var da heller ikke jentene sene med å gi sin hyllest etter kampen, til de omtrent seksti Meldalingene som hadde tatt turen.

God åpning

Det åpnet svært bra for Meldal. Etter drøye seks minutter stod det nemlig 5-0. Men derfra og frem til pause kladdet det meste, og hjemmelaget gikk til hvilen med ledelse 10-9. I andre omgang bedret forsvarsspillet seg noe, men fortsatt ble det gjort mange feil i angrep. Selv om spenningen holdt seg helt inn, var Meldal i ledelsen gjennom hele andre omgang.

Dermed kunne laget innkassere sin niende strake seier på rad i årets tredjedivisjon. Målet for sesongen er opprykk, men fortsatt gjenstår det mange vanskelige kamper. Neste ilddåp er allerede på søndag, da Træff 2 er motstander i Meldalshallen.

Surnadal - Meldal 20-22 (10-9)

20_22_150.jpgMeldal: Marit Selvnes, Tone Asbøll, Yngvild Berg, Sigrid Loe (1), Anne Ree (4), Berit Drugli (1), Tove Fagerli (2), Anne Kvam (5), Vibeke Sommervold, Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt (4), Jenny Stokkli (3), Marthe Høsøien (2)


Terminliste med resultater og tabell
pixel.jpg

Sponsorer

Facebook