Pompøs håndballavslutning den 4. mai

18.04.2013

Meldal HK inviterer alle spillere i alle aldre, trenere og ledere, foreldre og alle andre håndballinteresserte til storstilt avslutningsfest lørdag 4. mai. Det hele foregår i Idrettsbygget på Løkken.

Styret i klubben har besluttet at man for første gang skal invitere alle lag, uansett alder til en storstilt avslutning på sesongen. Det hele skjer altså lørdag 4. mai, og det er i Idrettsbygget på Løkken det foregår.

Her vil alle spillerne fra de aller yngste til senior bli gjort stas på etter beste evne. Det blir underholdning og selvsagt noe å bite i.

Kvelden blir delt i to. Første del som starter kl 18:00 er for alle, uansett alder. Senere på kvelden, det vil si etter kl 21:00 er det kun for de som er konfirmert som overtar med en ordinær håndballfest. Den starter med servering av middag, og så fortsetter det utover kvelden med det som hører til.

Vi tror dette blir hyggelige timer i for alle involverte i Meldal Håndballklubb. For de som skal være med kun på første del, er prisen kr 50,-, mens for de som også skal være med utover kvelden er prisen kr 150,-.

Påmelding skjer til mobil 95 96 26 80, eller til mail jonis@meldalhk.no eller til Kjersti Mogset på Facebook.

partytime_150.jpg

Sponsorer

Facebook