Overbevisende hjemmeseier

01.03.2012

En kanon god første omgang ga seier 20-13 for vårt yngste 16-årslag da Charlottenlund var motstander torsdag kveld. - Dette var det beste jeg har sett av jentene, fastslår trener Jens Hove.

Som de fleste vet, har Meldal to lag i 16-årsserien. Torsdag var det de yngste, de som er 15- og 14 år gamle, som møtte Charlottenlund.

Etter en første omgang med kun fem baklengsmål, og 13 scoringer bak gjestenes keeper var kampen selvsagt avgjort. Dette mot en av de største klubbene i Trondheim, som her stilte med sitt aller beste 16-årslag. God jobbing i forsvar samt en god keeper, gjorde gjestene frustrerte etter hvert. Framover på banen var jentene resolutte, og fikk det første kvarteret gjøre nesten som de ville. Da satte Charlottenlund ut frimerke på Meldals midtback, noe som førte til at angrepsspillet gikk mer i stå.

Etter pausen fortsatte gjestene med å legge ut en spiller. Dette førte til mange angrepsfeil fra Meldals-jentene. Konsentrasjonene var heller ikke den beste bakover, slik at det ble en jevn siste omgang. Likevel kunne ingen hindre at våre jenter vant fortjent 20-13, til trener Jens Hove sin store glede.

- Den første omgangen i dag var det beste jeg har sett disse jentene gjøre noen gang. Vi har sett det på trening denne uken at det har vært en god del gode ting, og da er det tilfredsstillende at vi ser igjen det samme i kamp, fastslår en godt fornøyd trener Jens Hove.


Torsdag kveld var det mye oppløftende håndball i Meldalshallen. Kvelden åpnet med kamp i J10, der våre to lag møttes i innbyrdes oppgjør. Her var jentene delt inn i to jevnbyrdige lag, og det førte til en morsom og målrik kamp. Her er det mange gode talenter som vi vil få mange gode opplevelser med i årene framover.

I den andre kampen var det J12 som hadde hjemmekamp mot Leik. Også her var det den første omgangen som ble den store beholdningen. Jentene leverte en god omgang, og kunne til slutt inkassere seier 14-10.

Sponsorer

Facebook