Overbevisende av seniorlaget søndag

23.08.2009

Endelig noe å juble for igjen; seniorlaget vant søndag hele 30-14 over Varden i Sommerserien. Dermed spilte laget på seg en stor porsjon selvtillit foran onsdagens cupkamp mot Kristiansund.

Etter en ordinær første omgang mot Varden, stod Meldal fram som helt annet lag etter hvilen. Kun fire baklengs samt hele 18 scoringer sørget for kalas-sifrene.

- Vi fikk justert intensiteten både i forsvar og angrep i den andre omgangen. Vi vet at det er stort tempo i laget, og nå fikk vi det til å sitte. Riktignok var ikke motstanden all verden, men dette var likevel skikkelig oppløftende, sier trener Tom Eirik Krokdal.


Mot Varden manglet bare Hanne Forbord. Resten av spillerne var disponible. Kampen visste imidlertid at i etablert angrep er det mye som skal rettes på.

- Vi har alt for få treningsøkter med ball denne sesongen, til at spillet er der det skal være. Men vi ser konturene av forsvarsspillet vi ønsker, samt at vi er flinke til å holde stort tempo fremover. Det største minuset settes ved at vi sløser bort for mange klare målsjanser. Enten ved dårlige avslutninger eller ved en dårlig sistepasning, sier Tommen, som også søndag kunne merke seg at keeperduoen nok en gang var solid, og at kantspillerne Bente Kielland og Anne Kvam stod for til sammen 14 av målene.


KAMPFAKTA

Varden - Meldal 14-30 (10-12)

Meldal:
Beate Skjenald, Marit Selnes, Yngvild Berg (3), Bente Kielland (8), Anne Ree (6), Beit Drugli (1), Marthe Høsøien (2), May Elin Furuhaug (1), Jenne Stokkli (2), Anne Kvam (6), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (1)

Sponsorer

Facebook