Opptur ble raskt erstattet av nedtur

10.02.2012

Søndag ettermiddag ble hun tatt ut i regionens tropp til NM15. Noen timer senere ble hun skadet i en 16-årskamp. Fredag ble det endelig konstatert at korsbåndet er røket. Dermed er Lene Høve Storholt satt ut fra håndball i 8-9 måneder.

Det ble med andre ord en søndag med store svingninger for Lene. Uttaket til Bylagsturneringen var en skikkelig opptur. Den TV-sendte turneringa spilles første helga i mars. Men det blir altså uten at Meldal HK er representert. I en kontring i 16-årskampen mot Ranheim fikk hun en vridning i kneet da hun landet. Undersøkelser ved Rosenborg-klinikken tirsdag fastslo at menisken var ødelagt samt at det var mistanke om korsbåndskade.

Fredag var det ny undersøkelse på Rosenborg-klinikken. En MR-undersøkelse visste at korsbåndet er røket tvers av. Dermed blir det en lang pause fra håndballen. Operasjon er fastsatt til 20. mars. Deretter går det 6-8 måneder før det er aktuelt å spille kamper igjen. En lang periode med opptrening med andre ord. Imidlertid har lege Torbjørn Grøntvedt forsikret at kneet blir minst like sterkt igjen. Til høsten er nok Lene klar til å kjempe om en plass på seniorlaget, som da forhåpentligvis spiller i 2. divisjon.

Sponsorer

Facebook