Oppløftende til tross for nok et tap

25.09.2008

Byåsen2 stilte med fem elitespillere, og sett i lys av det kan Meldal være godt fornøyd med gjennomføringen av kampen. Det var jevnt helt til et stykke ut i andre omgang.

Logo ByåsenByåsen2 vant til slutt 29-21 mot Meldal i sesongens andre kamp. Men til tross for klart tap, var det en rimelig godt fornøyd gjeng fra Meldal etter kampen.

- Vi skal ta med oss dette videre. Spesielt førsteomgangen vår er positiv. Da får vi satt forsvaret, og det gjør sitt til at vi er bare to mål bak ved pause. Byåsen2 stiller med et godt mannskap, der fem spillere neste helg skal spille kvalifisering til Champions League. Litt artig at de da bruker kampen mot Meldal som oppkjøring, sier trener Øystein Claussen, som kunne registrere at det ble litt tammere etter hvilen.

- Vi bruker mange krefter og da går vi klar. Etter hvert blir vi litt mindre våkne i forsvar, og dermed kommer baklengsmålene. Samtidig blir det noen flere feil i angrep, og da blir det vanskelig for oss. At Marthe Høsøien fikk seg en trøkk like før pause, og nesten ikke klarte å komme seg på bena i andre omgang, preget nok også kampen for vår del. Men alt i alt er vi svært godt fornøyd med det vi presterer. Mange lag i andredivisjon ville fått trøbbel mot oss i dag.

PS: Tidligere Meldal-keeper Helga Stene spilte for Byåsen2.


KAMPFAKTA

29 21Byåsen2 - Meldal 29-21 (12-10)

Utvisninger: Byåsen2 2x2min, Meldal 4x2 min

Meldal: Marit Selnes, Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (2), Anne Ree (6), Sigrid Loe, Berit Drugli (1), Marthe Høsøien (1), Hanne Forbord (1), Jenny Stokkli (2), Anne Kvam (3), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (3), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook