Onsdag er det bortekamp mot Tiller 2

15.01.2008

Tredjedivisjonslaget møter onsdag Tiller 2 i Rostenhallen i Trondheim. Selv om dette er et av de svakeste lagene, blir det ikke tatt lett på oppgaven. Nå gjelder det å være ubeseiret så lenge som mulig.

Etter et overbevisende resultat mot Åndalsnes/Isfjorden på søndag, er det klart at Meldal er store favoritter foran onsdagens bortemøte med Tiller 2. Men også denne kampen starter på 0-0.

- Faller vi litt i innsats og prestasjon, kan dette bli vanskelig. Tiller er desperate etter å skaffe seg poeng i kampen for å overleve i tredjedivisjon, og de vil helt sikkert stille med et så godt mannskap som overhodet mulig. Det betyr flere spillere som normalt spiller i andredivisjon. Vi må være fullt skjerpet skal vi fortsatt være ubeseiret etter denne kampen, sier trener Øystein Claussen.

I starten av denne uken er ikke hele troppen samlet til trening. Det skyldes at de som går Idrettslinja på Orkdal videregående er med i en skoleturnering i Skogn.

- Skulle gjerne hatt hele gjengen samlet til trening, selv om de fem som er i Skogn får spilt mye håndball. For oss er det viktig å få kvalitet på alle økter frem til kampen mot Volda/Ørsta den 27. januar. I så måte blir da også kampen mot Tiller svært viktig, sier Claussen, som stiller med samme mannskap som på søndag, da med tillegg til Berit Drugli som da var opptatt gjennom jobb.

Kampstart i Rostenhallen er kl 19:30 onsdag kveld

Terminliste med resultater og tabell
pixel.jpg

Sponsorer

Facebook