Nytt tap for 16-årslaget

11.08.2012

Lørdag ettermiddag tapte Meldal 12-17 mot Røyken/Hurum i den pågående tuneringa i Klæbu. Jentene sleit en god del framover, mens det bakover på banen er greit nok.

Som tidligere skrevet er det slik at dette laget spiller sammen for aller første gang denne helga. Det blir forsøkt mange ulike konstellasjoner, og da sier det seg selv at prestasjonene vil variere.

I lørdagens kamp mot Røyken/Hurum var det laget fra Østlandet som ledet gjennom hele kampen. Ved pause stod det 9-5, mens sluttresultatet ble altså 17-12. Trener Øystein Claussen forteller at det var lite som stemte framover på banen, mens han er greit fornøyd med jobben bakover på banen.

- Vi gjør mange feil framover på banen som fører til kontringer i mot. Det er vel egentlig det avgjør denne kampen. Men det er ikke heltsvart. Vi har en del å jobbe med, men det er mulig å se konturene av et lag som skal ut i kvalifisering både til Regionbserie og BRING-serien de kommende ukene, sier Øystein, som senere lørdag kveld leder jentene i ny kamp. Da mot vertskapet Klæbu.

Sponsorer

Facebook