Ny tur til Østlandet for 18-årslaget

13.09.2013

Denne gjengen skal første helga i oktober til Follo utenfor Oslo for å kvalifisere seg for Landsserien J18. I tillegg til arrangørklubben er Storhamar og Fjellhammer motstandere. Ei tøff gruppe!

Vi har skrevet det før, og gjentar det gjerne; kun 16 lag kommer seg til Landsserien for 18-årslag. Et trangt nåløye, som det egentlig ikke skal være mulig for en liten klubb som Meldal å komme gjennom. Men gjett om det er jenter som kommer til å ofre alt for å komme dit!

Alle de tre lagene er klubber Meldal aldri har møtt tidligere. Storhamar har et av landets beste seniorlag, mens både Follo og Fjellhammer er plassert i 2. divisjon.

- Dette blir spennende. Det er nesten så en blir nervøs allerede nå, når vi hører hvilke klubber vi skal møte. Målet vårt var å komme til siste kvalik-runde. Men det er klart at vi nå går til denne kvaliken med håp om å kvalifisere oss til Landsserien. Jentene har overrasket mange allerede denne sesongen, og jeg vet at motstanderne våre skal få det tøft uansett, sier trener Asgeir Hatlen.

Kampene spilles lørdag 5. og søndag 6. oktober. Det blir busstur ned til Oslo med avreise fredag, så her er det bare å melde seg på.

J18_Flisa.jpeg

Blir det grunn til mer jubel etter neste kvalik-runde?

Sponsorer

Facebook