Ny spennende håndballuke

23.09.2013

Denne uke er det mange av Meldals håndballag som skal i aksjon. Onsdag er det kamper i Meldalshallen, mens resten foregår på andre arenaer.

Onsdag er det to kamper hjemme i Meldalshallen. Først spiller 16-årslaget kamp mot Lensvik. Spørsmålet her blir om jentene evner og følge opp den gode starten på sesongen, med to seire så langt.

Denne sesongen har vi igjen et seniorlag i 4. divisjon. Laget sesongåpner på onsdag, og det er nedfelt et mål om at dette laget skal være med å kjempe om opprykk. Motstander onsdag er Kolstad2, og det tror vi bestemt er et av de aller beste lagene i avdelinga.

Torsdag er det så ny seniorkamp i 2. divisjon. Dette skjer i Munkvollhallen i Trondheim, der Byåsen Bredde er motstander. Nok en tøff utfordring for jentene. Men; klarer de å ta med seg det beste fra kampen mot Sverresborg kan det bli en jevn og spennende kamp også mot dette Byåsen-laget.

Øytur

Lørdag er det tre av våre lag som skal i aksjon. J10, J12 og J14 skal alle på øytur, der de først på dagen spiller på Frøya, før de på hjemveien stopper på Hitra for å få med seg kamper. Dette er de første seriekampene for alle disse lagene.

Sponsorer

Facebook