Ny seier for guttene våre

03.03.2012

Meldals guttelag i 12-årsklassen vant 18-11 over Lensvik lørdag formiddag. - Dette var en kjempekamp av guttene. Spillet flyter veldig bra for tiden, og det er artig å være med denne fantastiske gjengen, sier trener Jens Hove.

En ting er at Meldal denne sesongen har guttelag i seriespill. Det i seg selv er kjempemorsomt. Imidlertid er det vel ingen grunn til å legge skjul på at det blir ikke mindre morsomt av at guttene gjør det veldig bra både resultatmessig og prestasjonsmessig.

Lørdag var det kamp i den nye hallen i Agdenes. Men hjemmelaget Lensvik kunne på ingen måte forhindre at våre gutter helt fortjent vant 18-11.

- Guttene imponerer meg virkelig. Nå flyter spillet veldig bra, og vi spiller oss fram til gode avslutninger i ett sett. Velger disse guttene å fortsette å spille sammen, kan det blir svært så bra etter hvert, sier en svært godt fornøyd trener Jens Hove.

Med lørdagens seier er guttene i ferd med å befeste sin posisjon som det nest beste laget i 12-årsklassen. Bare Orkanger ligger foran. Det er intet mindre enn en kjempeprestasjon av guttene våre.

Sponsorer

Facebook