Ny kamp nye muligheter

20.01.2009

Tiller er motstander for Meldal i Meldalshallen på onsdag. I kampen for å overleve i 2. divisjon, er det en forutsetning at man begynner å plukke de nødvendige poengene. Kanskje skjer det på onsdag?

Vårt 2. divisjonslag viste stor fremgang i siste kamp mot Molde. Denne fremgangen har jentene tatt med seg til treningene de siste ukene.

- Vi har hatt en veldig god treningsperiode. Så får vi se om det også gir seg utslag i kamp. Det er i hvert fall ingen grunn til at vi ikke skal tro på seier mot Tiller. Mange av kampene har vært jevne denne sesongen, og det er som vi har sagt tidligere lite som skal til før det blir poeng, sier trener Øystein Claussen.


Molde imponert

Da vi gjestet Molde for et par uker siden, var det, i hvert fall før kampen, et tema som opptok Molde-lederne. Hvordan i all verden er det mulig å ha et sånt publikum som vi har i Meldalshallen? De ble sjokkert da de gjestet Meldal i høst, og ville svært gjerne få noen tips på hvordan man skal oppnå det samme. Dette er for øvrig mange av klubbene i Midt-Norge imponert over. Meldal HK kan ikke annet ennå bukke og takke for den støtten publikum har gitt laget gjennom hele sesongen.


Publikum.jpg

Molde og andre klubber er imponert over Meldals-publikummet.


Sponsorer

Facebook