Nok et ettmåls tap

25.09.2016

Meldal tapte 19-20 mot Godøy søndag, og kunne dermed notere seg for sesongens andre tap med knappest mulig margin. - Et surt tap, men det var ikke samme gnisten som lørdag, sier trener Lisbeth Skjevdal.

Det er ikke til å stikke under en stol at Meldalsjentene hadde forhåpninger om to nye poeng etter lørdagens sterke seier mot Langevåg. Men kampen mot Godøy endte altså med ettmåls tap.

- Dette ble litt surt, men vi henger i hvert fall med. Jentene var slitne etter lørdagens kamp. Vi har tross alt vært på Sunnmøre med bare 9 spillere. Når vi i tillegg fikk sykdom på en av spillerne søndag, ble det veldig tynt. Men jentene skal ha for at de prøvde så godt de kunne. Alt i alt ble det en OK poengfangst denne helga. Nå skal vi forberede oss til torsdagens hjemmekamp mot Melhus/Gimse, sier trener Lisbeth, som etter søndagens kamp trekker frem den eldste, nemlig målvakt Tone Asbøll, samt de yngste de to 16-åringene Trine Lium Aas og Solveig Sugustad.


KAMPFAKTA

Godøy - Meldal 20-19 (13-12)

Utvisninger: Godøy 2x2 min, Meldal 1x2 min

Meldal: Tone Asbøll, Trine Lium Aas (4), Solveig Sugustad (6), Anne Ree (5), Anne Kvam (1), Sigrid Loe, Anne Lise Knudsen, Berit Drugli (2), Mari Skjevdal (1) 

Sponsorer

Facebook