Nok en imponerende kamp av 15-åringene

19.03.2009

Onsdag kveld spilte J15 mot Ranheim i Meldalshallen. Til tross for tap 20-23, kan jentene være svært fornøyd med det de presterte. - Vi har løftet oss veldig mot slutten av sesongen, fastslår trener Øystein Claussen.

Ranheim er regnet som et av de aller beste lagene blant 15-åringene, faktisk på landsbasis. Er så tilfelle, kan vi etter onsdagens kamp i Meldalshallen si oss svært tilfreds med rekrutteringa i Meldal HK. Våre jenter ga nemlig prov på at de er kapable til å slå Ranheim.

- Vi har slitt med sykdom og skader denne sesongen. Nå har vi imidlertid hatt en god treningsperiode, og det vises på det som presteres ute på banen. Fortsatt gjør vi en del feil, men vi holder lengre for hver gang. Vi har nå også noen yngre spillere som er i ferd med å tilegne seg nivået, men vi må forvente at det tar litt tid før alt er på stell. Men det vi har prestert i de to siste kampene er det godt nivå på, sier Øystein, som ikke er helt fremmed for at dette laget burde ha prøvd å kavlifisere seg til den landsomfattende Postenserien neste sesong.

Onsdag ledet Meldal til pause, og det var først i kampens siste minutter at Ranheim klarte å tilrive seg en ledelse.

Sponsorer

Facebook