Nesten full pott i sesongavslutningen

29.03.2008

Meldal vant fem kamper og spilte en uavgjort i sesongavslutningen, og jenter 95 tok andre plassen i avdelingen.

Jenter 1997Det ble en forrykende avslutning på sesongen i Meldalshallen lørdag.

Dagen startet med en utsatt kamp mot Buvik i 10-års klassen. Jentene var klart bedre enn sine gjester og vant fortjent 12-5. Jenter 97 har overbevist denne sesongen og vi gleder oss til neste sesong når de går opp til 12-års klassen. Jentene fortsetter nå å trene, og er påmeldt på Trondheims-Cup i månedsskifte mai-juni.

Jenter 95 måtte slå Halsa, som de spilte uavgjort mot på bortebane, for å kapre andreplassen i sin 12-års avdeling. Anført av en opplagt Lene Høve Storholt og ett godt forsvar tok Meldal tidlig en klar ledelse. Etter hvert meldte de andre jentene seg på og vi fikk se mange fine angrep i stort tempo. Meldal spilte knalltøft i forsvar hele kampen og vant til slutt hele 20-8. Trener Tom Eirik Krokdal var veldig godt fornøyd med laget, og sier at laget har hatt stor fremgang denne sesongen. Det skal bli moro å se hvor langt dette laget kan komme allerede i årets Baldus Cup.

Jenter 96 avsluttet med to kamper mot Frøya. Sist lagene møttes i Frøyahallen fikk Meldal ett poeng med seg på de to kampene, men denne gangen var våre jenter best og vant 17-12 mot Frøya 2 og 15-11 mot Frøya 3. Dermed ble det en fin tredje plass i 12-års serien for jentene. Neste oppgave for jenter 96 blir Trondheims-Cup i månedsskifte mai-juni.

Også Jenter 92 spilte to kamper lørdag. Det ble to nervepirrende kamper som endte med tre poeng. Første kamp var mot Trond 2. Jentene ledet klart etter første omgang, men mot slutten jevnet det seg ut og kampen endte med 23-23. En meget god kamp av Meldal! Siste kamp var mot Trond 3. Gjestene stilte med ett godt lag og jentene kom bakpå i starten av kampen. Trond ledet til lang ut i andre omgang, men Meldal kjempet tappert og anført av en strålende Lise Klingen (9 mål) på strek kjempet jentene seg inn i kampen. Da sluttsignalet gikk sto det 24-23 på tavla, og jentene kunne slippe jubelen løs. Klart årsbeste av jentene!

Sponsorer

Facebook