Nå kan du gi Meldal HK penger når du tipper

04.02.2009

Fra 1. mars kan alle som spiller hos Norsk Tipping gi en økonomisk støtte til Meldal Håndballklubb. 5% av det som det tippes for, går tilbake til Meldal HK om du oppgir klubben når du blir bedt om å kanalisere den såkalte Grasrotandelen.

Grasrotandelen logoMeldal Håndballklubb er registrert i Frivillighetsregistret, og er dermed godkjent som mottager av Grasrotandelen. Ordningen vi snakker om innføres fra 1. mars. Fra da av blir du av kommisjonæren spurt om hvem du vil skal nyte godt av din del av Tippeinnsatsen. Svarer du da Meldal Håndballklubb, har du for hver hundrelapp du tipper for, gitt klubben fem kroner. Uten at det har kostet deg noe.

Hjelp oss å leve opp til vår ambisjon:
Flest mulig, lengst mulig!!
Grasrotandelen lanseres 1. mars 2009

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme hvilket lag eller forening i lokalmiljøet som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Forutsetningen er at laget eller foreningen er registrert i Frivillighetsregisteret.

Spillerkortet
Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Vinn – vinn!
Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner som går direkte til den mottakeren du selv har plukket ut.

Vil du støtte grasrota?
Når du skal levere spill fra og med mars 2009 av, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen. Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at når du velger en mottaker du vil støtte, så vil den foreningen eller klubben motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.

Kilde: Nettsidene til Norsk Tipping

Sponsorer

Facebook