Nå jaktes det etter en ny keeper

28.10.2008

Marit Selnes skal de neste månedene konsentrere seg om sitt svangerskap, og dermed står vi tilbake med kun en keeper på A-laget. Beate Skjenald har vært av våre aller beste så langt i sesongen, men likevel vil klubben nå forsøke å finne en keeper som kan utgjøre vår keeperduo sammen med Beate.

I håndball er det viktig å ha gode keepere. For Meldal sin del har vi vært heldige på den plassen de siste sesongene. I fjor forsvant Helga Stene til Byåsen, men inn kom Marit Selnes som da utgjorde keeperduoen sammen med Tone Asbøll. Sistnevnte la opp foran denne sesongen, og nå er også Marit uaktuell resten av denne sesongen. Hun har imidlertid signalisert at hun på ingen måte har lagt opp, så ikke bli overrasket om hun er tilbake til neste sesong.

BeateSaken er imidlertid at vi nå kun har Beate som vår siste skanse.

- Dette er ikke noe kortsiktig problem. Beate har vært god så langt i sesongen, og hun har til fulle vist at hun holder nivået. Når vi likevel ser etter en ny keeper så er det viktig ut fra at det alltid er betryggende å ha to målvakter. Det er ikke minst betryggende for den som er ute på banen. Man vet da at om man mislykkes så kan man overlate plassen til en annen. Også på trening er det viktig for oss at det er to keepre disponibel. Dessuten har vi ingen garanti for at ikke Beate blir skadet, selv om hun er en type som sjelden blir skadet, sier trener Øystein Claussen.

Ikke mange aktuelle

Å finne en keeper såpass langt ute i sesongen er ingen enkel oppgave. Spesielt ikke med tanke på at Meldal nå spiller i 2. divisjon.

- Det er ikke mange navn vi har på blokka. Vi er fortsatt opptatt av at vi ønsker oss spillere som vi tror passer inn i A-stallen. Aller helst ønsker vi oss en keeper som har en eller annen forbindelse til Meldal. Da sier det seg selv at lista ikke blir lang. Men noen muligheter finnes, så vi må bare forhøre oss om det kan være aktuelt, sier Øystein, som håper at dette kan løse seg i løpet av et par uker.

Sponsorer

Facebook