Nå gjenstår kun håndballfesten!

22.03.2009

Sesongavslutningen mot Utleira ble ingen minnerik affære. Avslutningen på 2. divisjonsoppholdet kunne knapt fått en dårligere avslutning, med tap 22-46. Men på håndballfesten blir det hjemmeseier!

Vi har sett det tidligere denne sesongen. Meldals-jentene er ikke helt med når kampen starter. Mot Utleira fikk vi 1-8 før det var spilt ti minutter. Så tar jentene seg sammen, og plutselig er de minst like gode som sine motstandere. I en periode er ledelsen til hjemmelaget krympet til tre mål. Mot slutten av omgangen rakner det litt igjen, slik at Utleira kunne gå til pause med 18-11.

Det som skjer i 2. omgang skal vi forbigå i stillhet. Feil etter feil i angrep gir Utleira det ene kontringsmålet etter det andre. Til slutt står altså 46-22 på resultattavla.

Sesongen er dermed over, og det samme er også oppholdet i 2. divisjon for denne gang. Det er nå klart at Tom Eirik Krokdal overtar som hovedtrener for seniorlaget, med Marthe Høsøien som spillende assistenttrener. Øystein Claussen vil nok være i kulissene, men ønsker å prioritere talentutvikling den kommende sesongen.


KAMPFAKTA

Utleira - Meldal 46-22 (18-11)

Utvinger: Ingen

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Yngvild Berg (2), Sigrid Loe, Anne Ree (6), Hanne Forbord (5), Berit Drugli (1), Jenny Stokkli (3), Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg (1), Karen Gunnesmo (4)

Sponsorer

Facebook