Mye god innsats men liten poengfangst

01.11.2008

Det ble med 14-åringenes seier over Rindals/Troll. De tre andre kampene endte med klare tap i Meldalshallen lørdag. Men alle våre lag stod for en hederlig innsats.

Først ut lørdag var vårt J16-lag. De møtte Heimdal, og det var faktisk bylaget som hadde hjemmekamp. I mangel på bane i Trondheim, leide de like godt Meldalshallen. Og det ble en klar hjemmeseier, med sifrene 34-27 i favør Heimdal. Men Meldalsjentene ga aldri opp og spesielt i angrep leverte de mye bra. Bakover ble det litt tyngre, men dette var mer enn godkjent fra jentene.

Den andre kampen lørdag, var vårt 11-årslag som spilte mot Orkanger. Orkdalingene stilte med rent 12-årslag, og det var et års forskjell på lagene. Det var aldri tvil om hvor seireren skulle havne, men våre jenter gjorde en iherdig innsats. Resultatet ble til slutt 3-12.

Vårt J14-lag møtte i dag Rindals/Troll. Nok en gang viste jentene at de har havnet i en serie med litt for dårlig motstand. I denne kampen var det faktisk bare spørsmål om hvor mange måls forskjell det skulle bli. Når sluttsignalet gikk, så stod det 27-8 på tavla.

Lørdagens siste kamp var 15-årskampen mellom Meldal og Tiller. Dette er i utgangspunktet to av de aller beste lagene i denne årsklassen i Midt-Norge. Tiller vant også denne gang, helt fortjent. Men Meldal hadde som utgangspunkt til kampen at man hadde bare en spiller på benken, og to av strategene i laget har vært ute med sykdom og skade i lang tid. Det var derfor ventet at det skulle bli tøft. Men kampen ble ikke avgjort før midtveis i den siste omgangen. Da gikk Meldal tom for krefter, og Tiller kunne sikre seg en forholdsvis trygg seier. Men fantastisk innsats fra Meldal, som nok kommer sterkere tilbake neste gang. Tiller vant til 14-21.

Sponsorer

Facebook