Mye folk på håndballavslutning

02.05.2013

Et hundretalls personer er allerede påmeldt håndballavslutningen på lørdag. Har du glemt å melde deg på, har du fortsatt en mulighet; men ikke vent - gjør det nå!

Meldal HK samler troppene i Idrettsbygget på Løkken lørdag 4. mai. Fra kl 18:00 skal det gjøres stas på spillere og andre i klubben. Og det blir underholdning, og det blir mat.

- Det er første gang vi gjør det på denne måten. Tidligere har vi bare hatt avslutning for seniorlaget, men nå er altså alle spillerne invitert til en felles samling først på kvelden. Den tradisjonelle Håndballfesten fortsetter utover kvelden. Det er for oss svært gledelig at det er mange som har meldt seg på. Er det noen etternølere, så send påmeldingen i løpet av torsdag, så blir dere med, sier klubbens leder Jon Ivar Syrstadeng.

Av programmet lørdag tar vi med at alle spillere får en liten oppmerksomhet fra klubben. Samtidig skal det deles ut en del utmerkelser til seniorspillerne. På underholdningssia, er det mange godbiter. Kai Selbæk har vært med det norske langrennslandslaget de siste årene. Han kommer for å fortelle om sine opplevelser. Vibecke Ree og Mari Skjevdal skal sørge for den musikalske underholdningen. Og som om det ikke er nok, så kommer ogspå ordfører Are Hilstad for å overbringe en hilsen fra kommunen.

På programmet står også klubbens Generalsponsor, Meldal Sparebank.

Påmelding skjer enten på e-post; jonis@meldalhk.no eller en melding på mobil 959 62 680.

Sponsorer

Facebook