Mye bra i treningskampen

05.04.2013

Til tross for at Sverresborg stilte med hele sitt 1. divisjonslag, klarte etter hvert Meldal å henge med i kampen. - Dette ble en svært verdifull økt for oss. Her var det mye positivt å ta med videre, fastslår trener Gry Haltvik.

Etter to omganger var det 11 måls forskjell på lagene. Men den forskjellen kom i kampens startfase, da Sverresborg sikret seg en ledelse 13-3.

- Jentene hang ikke med på tempoet i startfasen. Dårlige avslutninger ga en rekke kontringer med scopring i mot. Dessuten var ikke aggressiviteten i forsvar god nok. Men etter hvert skjønte jentene at på dette nivået må intensiviteten opp, både bakover og fremover. Og fra da av spilte vi jevnt med Sverresborg. Det er jeg svært godt fornøyd med, sier trener Gry Haltvik.

Det kan virke noe ambisiøst å spille treningskamp mot et 1. divisjonslag, men dette er helt bevisst fra trenerens side.

- Gjennom slike kamper lærer vi oss å spille med høyt tempo. Klarer vi å ta med oss det inn i kvalifiseringskampene, vil vi bli vanskelig å slå. Denne gjennomkjøringene visste også at vi nå har mer å gå på enn vi hadde tidligere i sesongen. Vi har spillere tilbake fra langtidsskade som styrker stallen. DAette ser bra ut, sier Gry, som i neste uke tar jentene ut i ny treningskamp.

Sponsorer

Facebook