Mye artig i Meldalshallen søndag

25.11.2007

Med fire seire på fem kamper, og mye folk gjennom hele dagen, ble det en flott dag i Meldalshallen søndag. Våre jenter viste stor innsats og gode prestasjoner, og det er bare å glede seg til de neste kampene.

J93_0708_250_72.jpgDagen åpnet med at Jenter 14 møtte Trond 2 i Fylkesserien. Meldalsjentene viste fra starten av at de hadde alvorlige hensikter i denne kampen. Nå hang gjestene godt med frem til pause, men etter hvilen var det aldri tvil om hvor seieren ville havne. Til slutt stod det 18-15 i hjemmelagets favør. Dette er sterkt av våre jenter, som denne serien spiller mot de aller beste lagene i hele regionen. Med bare et tap på de fire første kampene har de til fulle vist at de hører hjemme blant de aller beste. Dette er et lag det blir veldig spennende å følge utover sesongen.
 
Tredjedivisjonskampen er omtalt i egen sak, derfor går vi til den tredje kampen som var Jenter 15. Vårt førstelag møtte her Flatås, og May Elin Furuhaug & Co ga gjestene fra Trondheim aldri mulighet til å komme inn i kampen. Seieren ble da også komfortable 20-12 til slutt. Flatås kom til Meldal med tre seire, slik at denne kampen gir godt håp om at 15-åringene vil få en god sesong.
 
I nest siste kamp, var det et av våre 11-årslag som var i aksjon i 12-årsserien. Motstander var Flå/TrønderLyn. Det var lenge en jevn kamp, men gauldalingene ble for sterke til slutt. Men det aller viktigste er at våre jenter fikk vist at de stadig tar nye steg fremover. Under ledelse av trener Jens Hove utvikler også disse jentene seg i veldig positiv retning.
 
Dagen ble avsluttet med nok en 15-årskamp, men nå var det 14-åringene som spilte mot jenter som er året eldre. Klæbu var motstander, men aldersforskjellen hjalp ikke gjestene i det hele tatt. Meldal vant hele 22-15.
 
Mens snøen lavet ned i Meldal søndag, var det tørt og etter hvert godt og varmt i Meldalshallen. Kaffe med tilbehør gikk det mye av hele dagen, og folk så ut til å trives sammen med mange andre. For dere som ikke har vært på håndballkamp i Meldalshallen, anbefaler vi å ta en tur ved neste mulighet. Det er sosialt, og det er artig å se meldals oppvoksende slekt måle krefter med jenter fra hele Midt-Norge.

Terminlister:  J14  |  K03  |  J15-1  |  J12-3  |  J15-2

Sponsorer

Facebook