Mot spennende kvalik-helg

01.10.2013

Lørdag og søndag skal 18-årslaget kjempe om plass blant de 16 beste lagene som skal utgjøre Landsserien. Motstandere er Fjellhammer, Storhamar og Follo. Samtidig skal våre 16-åringer spille BRING-kvalik.

J18_Flisa.jpeg

Disse jentene skal i helga til Ski.


Det går altså mot en spennende helg for Meldal HK. Skulle 18-årslaget klare å kvalifisere seg for Landsserien, vil det være en fantastisk prestasjon. 30 lag kjemper om de 16 plassene. De andre gjenstående klubbene kommer fra byer rundt om i landet. Det er ingen sammenlignbare klubber med Meldal som er igjen blant de 30. Skulle jentene klare å kvalifisere seg, er det rett og slett en bragd.

Ingen er i tvil om at det blir tre tøffe kamper i Skihallen utenfor Oslo. Storhamar har et av landets beste seniorlag, og har unge spillere som daglig trener med bestelaget. Follo og Fjellhammer er to store håndballklubber, som alltid har gode lag i juniorklassen. Fjellhammer og Follo er motstandere lørdag, mens Storhamar venter på motsatt banehalvdel søndag. De to beste i denne gruppen er kvalifisert for Landsserien.

I 16-årsklassen har Meldal et samarbeid med Orkanger og Lensvik. Dette laget skal lørdag forsøke å komme seg forbi det siste hinderet for å være klar for den nasjonale BRING-serien. Motstandere i Orklahallen er Malvik og Stjørdal. Kampene spilles lørdag, og de to beste går inn i Bring-serien.

Sponsorer

Facebook