Møt opp på Kulturkvelden

04.12.2007

Jon Ivar Syrstadeng skal torsdag motta Meldal kommunes kulturpris for 2007. Dette skjer på håndballklubbens Kulturkveld i Meldal Samfunnshus. Den som ikke kommer vil angre!

Vi føler oss sikre på at det er et attraktivt program det er lagt opp til torsdag kveld. Jon Ivar er selvsagt hovedattraksjonen, og bare det at han skal få kulturprisen er grunn god nok til å ta turen. Men i tillegg skal det altså være svært mye god underholdning.

Øverst på plakaten står nok Thomas Brøndbo. Namsosingen som gikk helt til finalen i Lyden av lørdag på NRK1. Norges meste kjente "lillebror" er i ferd med å ta steget opp blant de aller største artister her på berget, og alle er enige om at han musikalsk har minst like mye å by på som sine brødre og andre i DDE. Det er med andre ord en attraksjon som entrer scenen i Meldal Samfunnshus torsdag. Han har da med seg sin faste akkompagnør Terje Grande. Han er et helt band for seg selv.

Thomas_Br__nbo.jpg

Thomas Brøndbo er på plass i Meldal torsdag kveld.

Man skal lete lenge etter en håndballklubb som er i stand til å matche Meldal Håndballklubb når det gjelder å rekruttere underholdningskrefter fra egne rekker. For på torsdag skal vi få høre enda mer av Are Hembre og Ragnhild Aas. Begge har i flere sammenhenger utmerket seg med sine flotte stemmer. Torsdag skal de synge alene, men bli ikke overrasket om det kanskje dukker opp duetter i løpet av kvelden. Og da er det jo mange spennende konstellasjoner man kan se for seg...

Per Tronsaune er kjent for mange meldalinger etter sitt engasjement som Festivalsjef for Storåsfestivalen. I vår presenterte han en annen side av seg selv da han holdt 17. mai-talen på Løkken Verk. Nå skal ha igjen i ilden, og det er nok en ny dimensjon ved Per som skal i ilden. Han er nemlig en svoren villmarksnyter, og jo lengre inn i villmarken han kommer, jo bedre er det. I sommer var han i Canadas villmark. Dette vil han fortelle mer om på torsdag, og selvsagt vil han da vise mange bilder fra denne turen.

Igjen; Hovedattraksjonen på torsdag er utdelingen av kulturprisen.

Samtidig tror vi at det halvannen times programmet vil falle i smak for mange. Og billettprisen er det heller ingen grunn til å bli skremt av. Kun kr 20,- koster det å komme innom dørene. Det hele starter kl 19:00. Velkommen!

Sponsorer

Facebook