Meldalspillere fortsatt attraktive

13.05.2013

Hver vår kommer det henvendelser fra andre klubber som ønsker å "ta over" våre spillere. Denne våren er heller intet unntak. Fire av spillerne våre er kontaktet av ulike Trondheims-klubber.

Det er ingen tvil om at spillere på Meldal blir lagt merke til. Det ser vi hver eneste vår, når mange klubber sender henvendelser til Meldal HK for å varsle om at de er ute etter å ta over våre spillere. Så langt er det fire av spillerne våre det er kommet henvendelser på.

Mest "populær" for andre klubber er A-lagets toppscorer og årets spiller Marthe Midtlyng. Både Ranheim og Charlottenlund har gitt beskjed om at de ønsker Marthe til den kommende sesongen. Ranheim skrev også i samme henvendelse at de vil ta kontakt med Anne Ree.

De to siste som som det har kommet henvendelse på, er Lene Høve Storholt og Nadja Hestflått. Det er Byåsen som har tatt kontakt. Det er da ikke snakk om elite-laget, i hvert fall ikke på permanent basis, men ungdomsavdelinga som har ansvar for SPAR-laget og 2. divisjonslaget.

Om noen så skulle være i tvil; de fire spillerne det her er snakk om er selvfølgelig også svært velkomne til og fortsette karrieren i Meldal. Nettopp det krysser vi fingrene for skjer.

Sponsorer

Facebook