Meldalsjenter imponerte stort i Skaunhallen

16.12.2007

Meldal spilte i alt seks kamper i Skaunhallen søndag, og det ble seier i fem av dem. Og igjen var det mange meldalinger på tribunen gjennom hele dagen.

Jenter 10: Skaun - Meldal 1-6
Terminliste10-åringene åpnet dagen med seier mot Skaun. Det var stort forskjell på lagene, og våre jenter viste nok en gang at de stadig gjør store fremskritt. Flere og flere spillere tar nå ansvar, og laget har en spennende fremtid. Mot Skaun ble det en veldig fortjent seier 6-1.

Jenter 12: Skaun - Meldal 7-24
TerminlisteTallene lyver aldri, og sifrene 24-7 forteller det aller meste. Det var stort forskjell på disse lagene. Riktignok manglet Skaun noen spillere, men det kunne uansett ikke utlignet forskjellen på lagene. Pådrag- viderespillet hos dette laget begynner nå å sitte, og dermed blir de vanskelig å stoppe. Seieren kunne faktisk ha vært større, men slurv i mange avslutninger hindret flere scoringer.

Jenter 10: Buvik - Meldal 9-4
TerminlisteI denne kampen kom dagens eneste tap. Våre jenter var preget av at de hadde spilt en kamp tidligere på dagen, og dermed var ikke "futten" den samme som i den første kampen. God innsats likevel, men det var helt fortjent at Buvik vant 9-4.

Jenter 12: Buvik - Meldal2 4-9
TerminlisteDette er et av våre to 11-årslag, og på søndag presterte de nok det beste de noen gang har gjort. Spesielt var de gode i forsvar, men også fremover ble det gjort mye bra. Spesielt artig er det at de ni målene er fordelt på hele seks spillere. Laget viser stor vilje, og spillerne innehar gode ferdigheter. En helt fortjent seier mot Buvik søndag.

Jenter 13: Buvik - Meldal 4-27
TerminlisteTallene lyver aldri, og faktum er at seieren kunne ha vært større. Det eneste minuset er nemlig at alt for mange avslutninger endte utenfor mål. Men laget vårt har et tempo i spillet sitt som er unikt for sin aldersgruppe. Under denne kampen ble selv hjemmepublikummet i Skaunhallen imponert over hva de med de hvite draktene foretok seg ute på banen.

Kvinner 4. divisjon: Skaun2 - Meldal2 16-29
TerminlisteEtter en liten pause var vårt andrelag på seniorsiden i aksjon igjen søndag. Og det mot kanskje argeste rival, Skaun. Hjemmelaget stilte med sine mest rutinerte spillere, men det hjalp overhodet ikke mot farten og kløkten til Meldals unge jenter (har da ikke oversett at tre av våre spillere trekker opp snittet noe...). Også i denne kampen var det klasseforskjell, og hverken aktørene eller de fra Meldal som var på tribunen angret på at de valgte dette foran VM-finalen.

Stemning på tribunenEn svært hyggelig meldals-dag i Skaunhallen søndag. Og igjen; det er imponerende kjære foreldre å se hvordan dere støtter opp om barna deres når de skal spille kamper. Fortsett slik!

Sponsorer

Facebook