Meldalshallen anbefales på lørdag!

30.01.2013

Meldalshallen er åsted for fem kamper lørdag. Dagen avsluttes med 2. divisjonskampen mot serieleder Volda. Men før det er det mange spennende kamper. Derfor; kom til Meldalshallen lørdag.

Jentene på 16-årslaget er de som får det mest travelt på lørdag. De spiller nemlig 2 kamper. De åpner med kamp mot Varden fra Meråker. Et lag jentene tapte mot da lagene møttes i fjor høst. Så spørs det om jentene er i stand til å heve seg, slik at det blir et spennende oppgjør. Kanskje kan Varden få sitt første tap for sesongen...

Senere på dagen møter våre 16-åringer Hitra. Det er all mulig grunn til å fastslå at våre jenter er favoritter, men vi har ikke glemt at håndball langt i fra handler om matematikk!

Nabooppgjør

14-årslaget har også kamp lørdag. De tar i mot naboen Orkdal, som har et av de beste lagene i denne avdelingen. Da lagene møttes tidligere i sesongen ble de en jevn kamp i Orklahallen. Det tror vi det blir denne gangen også, og se ikke bort fra at Meldals-jentene kommer til å bite godt fra seg.

Også 11-åringene skal i aksjon lørdag. Motstander er Kattem. Et lag jentene vant med 1 mål over i fjor høst. Dette laget imponerer stadig, selv om resultatene varierer. Men det viktigste er at jentene hele tiden har utvikling.

Volda ubeseiret

Siste kamp lørdag er altså 2. divisjonskampen mot Volda. Gjestene fra Sunnmøre er ubeseiret så langt i sesongen, og kommer til Meldalshallen som soleklare favoritter. Sist helg sikret de seg seriemesterskapet, og er i realiteten klar for kvalik for 1. divisjon.

- Dette blir en tøff oppgave. Men jentene har blitt bedre og bedre utover vinteren. Derfor tar vi denne utfordringen på strak arm. Jeg har god tro på at vi kan vinne denne kampen, og etter at vi får trent godt torsdag og fredag, vil jentene  også være sterke i troen på at det er mulig å slå Volda. For det er det!, fastslår trener Gry Haltvik, som gleder seg til lørdagens utfordring.

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng er klar til innsats mot Volda.

Sponsorer

Facebook