Meldals-spillere på samlinger

18.08.2009

Ikke mindre enn 11 spillere skal onsdag 26. august delta på ulike samlinger i regi av NHF Region Midt-Norge. Fire av spillerne er innkalt til RUM-samling for 1993 i Trondheim.

Onsdag 26. august er det store dagen for spillerutvikling i Region Midt-Norge. Og for Meldal HK er det gledelig at mange av våre spillere får sjansen til å vise seg frem.

I Trondheim er det samling for 1993-spillere. Dette er en RUM-samling (Regionalt UtviklingsMiljø), hvor de beste spillerne i Sør-Trøndelag kalles inn. At Meldal får med fire spillere her, er intet mindre enn veldig sterkt. De fire som er kalt inn er Ann Siri Stokkli, Lise Klingen, Marit Sørum og Kari Resell.


I Orklahallen er det samme kveld SUM-samling (Sonens UtviklingsMiljø) både for spillere født 1994 og 1995. For den første gruppa har Meldal med 2 spillere. Dette er Mali Bye og Mari Muan.

Til 95-samlinga er det imidlertid ikke mindre enn fem spillere fra Meldal somer innkalt. De fem er Ragna Elise Grudt, Anja Søyseth, Marte Haugen Klingen, Emilie Wieger og Lene Høve Storholt.

Sponsorer

Facebook