Meldal utslått i Peter Wessel Cupen

06.01.2008

Med sifrene 6-9 ble Meldals 14-årslag utslått mot Fredrikshavn i Peter Wessel Cupen søndag. Dette var da i 16-delsfinalen. Likevel mer enn godkjent innsats av våre jenter.

Peter Wessel CupenSøndagens sluttspill startet med at Meldal vant 11-4 mot Larvik 2. Dermed var laget klar for 16-delsfinalen senere på dagen. Men her ble det altså stopp. Fredrikshavn vant 9-6, og resultatet forteller om godt forsvarsspill, men litt mer problematisk i angrep. Men vi skal da heller ikke glemme at det er de aller beste lagene i landet som er samlet til denne cupen som har status som uoffisielt NM.

Kanskje er det er lite tankekors, men uansett et faktum, at alle trønderlagene ble utslått i 16-delsfinalen. Byåsen, Charlottenlund og Tiller led samme skjebne som Meldal. Tidligere erfaringer fra deltagelse i Peter Wessel Cupen viser at det også kreves trening i å delta i en slik turnering. Så kanskje dette laget allerede neste år kan gjøre det enda bedre. Og; vi skal heller ikke glemme at laget ble plaget av sykdom etter av de kom til Vestfold.

Jenter 93 på plass i Peter Wessel

Sponsorer

Facebook