Meldal møter Kristiansund borte i NM

29.07.2009

Meldal HK møter Kristiansund på bortebane den 26. august. Dette er andre runde NM. Med seier blir det hjemmekamp i neste runde, mest sannsynlig mot Utleira.

Meldal har walk over i første runde av årets NM. Sesongens første obligatoriske kamp blir derfor bortemøte med kristiansund i andre runde av NM. Klubbens leder Jon Ivar Syrstadeng kan fortelle at kampen er fastsatt til onsdag 26. august.

- Kanksje ikke helt optimalt at vi må reise til Kristiansund en midtukekveld, men det skal gå greit på denne tiden av året, sier Jon Ivar.

Før NM-kampen skal Meldals seniorlag spille to treningskamper. Det skjer helga før, da Sverresborg2 og Varden er motstandere i Sommerserien som arrangeres i Trondheim. Det fortsetter også med to nye kamper den siste helga i september. Så håper man å komme seg videre i NM, slik at man får muligheten til å måle krefter med Utleira i tredje runde, da hjemme i Meldalshallen. Skjer det vil Meldal ha fått en fin oppkjøring frem mot den første seriekampen, som også er borte mot Kristiansund, noe trener Tom Eirik Krokdal er enig i:

- Det er viktig for oss å få spilt en god del kamper før alvoret tar til. Nå får vi mange muligheter til å se alle spillerne i flere kamper, samt at vi får jobbet med det spillemønstret vi ønsker å få inn i laget. Tror vi skal være godt forberedt til serieåpningen den 13. september, sier Tommen, som samler laget til første fellestrening førstkommende tirsdag.

Sponsorer

Facebook