Meldal klarte kvalik-plassen

09.03.2013

Etter 20-20 mot Ålesund er Meldal klar for kvalifiseringsspill for å berge plassen i 2. divisjon. Resultatet i lørdagens kamp fikk ingen betydning for plasseringen på tabellen.

Meldal leverte en god første omgang mot Ålesund, mens det etter sidebytte ble rotete. Nervene begynte å ta våre jenter. Heldigvis berget jentene ett poeng, som uansett ville vært nok for å unngå nedrykk. Dette er for øvrig sesongens femte uavgjorte resultat.

Serien er nå ferdigspilt, og Meldal endte på 10.plass. Det gir rett til kvalifisering, og der møter Meldal divisjonskollega Strindheim. I tillegg kommer det 2 lag fra 3. divisjon, og der er trolig Stjørdal det ene laget. Den siste plassen får enten Skaun eller Melhus/Gimse. Fire lag skal spille om to ledige plasser. Men dette kan bli til tre ledige plasser, om Volda rykker opp til 1. divisjon.

- Vi gjør ingen kjempeavslutning på sesongen. Første omgang er grei nok, men etter pause blir det tafatt fremover. Men i sum har vi levert en god sesong. Vi har tatt 17 poeng, og det er få kamper der jeg føler vi har vært sjanseløse. Jentene har tatt store steg siden vi rykket opp i fjor. Nå skal vi brukde kommende ukene til å forberede os godt til kvalifiseringa, der skal vi kapre en av de ledige plassene. Dette laget skal forbli 2. divisjonslag, fastslår trener Gry Haltvik.

Kvalifiseringen spilles 19.-21. april.

KAMPFAKTA

Meldal - Ålesund 20-20 (15-12)

Utvisninger: Meldal 5x2 min, Ålesund 1x2 min

Meldal: Gunhild Resell, Gunn Anita Gimse, Tove Fagerli (3), Anne Ree (1), Marthe Midtlyng (9), Nadja Hestflått (2), Lene Høve Storholt (1), Hanne Forbord (3), Anja Søyseth (1), Karen Gunnesmo, Helene Høve Storholt

Sponsorer

Facebook