Meldal klar for Regionserien J16

07.05.2009

Med seier 22-20 over Malvik torsdag kveld er Meldals 16-årslag klar for neste sesongs Regionserie, som ett av 12 lag. Seieren torsdag satt langt inne, men jentene viste en enorm moral mot slutten av kampen.

Etter mandagens seier mot Selbu var settingen foran kampen mot Malvik klar. Med seier ville Meldal være klar for Regionserien. Men allerede fra starten av kampen var det tydelig å se at jentene ikke var på samme nivået som mandag kveld. Bakover var det greit, men tempoet i angrepsspillet var helt fraværende. Bare unntaksvis klarte man å skape kontringer mot Malvik. Det gjorde da sitt til at det holdt seg jevnt gjennom hele kampen. Ved pause ledet Meldal 12-10.

Hevet seg mot slutten

Etter hvilen tok Malvik etter hvert over, og midtveis ledet de med tre mål. Men da viste jentene hva de er laget av. De hevet seg, begynte å vinne duellene i forsvar og fikk også mer bevegelse i angrep. Malviks forsprang ble sakte men sikkert spist opp, og fire minutter før slutt var det Meldal som ledet med fire mål. Hjemmelaget reduserte to ganger, men tomålsseieren var mer enn nok til at Meldal er klar for kommende sesongs Regionserie for J16.

- For klubben er det viktig at vi kvalifiserte oss. Nå vet vi at vi skal spille 22 kamper mot gode lag. Da har vi en god arena for å utvikle 93-modellene videre, samt at de yngre spillerne som banker på dette laget også får en matching som vil løfte de etter, var den umiddelbare kommentaren til trener Øystein Claussen.

Disse spillerne har deltatt i kvalifiseringen for Meldal:
Karen Snoen, Stine Marie Helgeton, Marit Sørum, Mari Muan, Kari Resell, Lene Høve Storholt, Ann Siri Stokkli, Cecilie Flytør Heggem, Marit Lyngen, Tonje Ellefsen, Lise Klingen, Ragna Elise Grudt

Sponsorer

Facebook