Meldal Håndballklubb ser i glasskula

20.12.2007

Meldal Håndballklubb skal på nyåret stake ut kursen for årene som kommer. I den prosessen er det ønskelig at flest mulig deltar.

glasskula_150.jpgMeldal Håndballklubb har i 2007 feiret sitt tiårsjubileum. Og det kan vel ikke kalles å hovere om man påstår at det er en særdeles oppegående tiåring som har feiret seg selv. Klubben har stor aktivitet, en aktivitet som har vært økende de siste årene. Likevel kan det nå være at klubben står foran et tidsskille. Dette har i så fall sammenheng med at seniorlaget er i ferd med å rykke opp til andredivisjon.

Skulle klubben ha et lag i andredivisjon neste sesong, kan det komme til å medføre noen endringer på forskjellige plan. Men før man gjør dette, er det ønskelig at så mange i som mulig kan være med å meisle ut en kurs videre for klubben. Styret vil derfor invitere til et møte på nyåret, der dette skal være tema. Det tas sikte på å bruke et par timer, der man forhåpentligvis kan komme frem til en konklusjon. De som vil bli invitert er alle som har et eller annet verv i klubben, men det er ingen ting i veien for at foreldre til spillere kan delta på møtet. Spillerne vil ikke bli invitert i denne omgang. De skal få si sitt når klubben har lagt noen føringer.

Vi kommer tilbake til dag og tid i første uka i januar.

Sponsorer

Facebook