Meldal er nå ett av to lag som er ubeseiret

13.02.2008

For en tid tilbake skrev vi at Meldal var ett av fem seniorlag på kvinnesiden som ikke hadde avgitt poeng i serien. Nå er det imidlertid kun Meldal og Larvik Turn som kan vise til full poengscore. Tre kamper før slutt er det litt av en prestasjon laget er i ferd med å nå.

Dream team ;-)Larvik Turn spiller i andredivisjon, og er en partnerklubb med Larvik HK.

Det betyr at det er spillere som jevnlig spiller på Norges beste lag som deltar på dette andredivisjonslaget. De har spilt femten kamper, og har ikke avgitt poeng. Sammen med Meldal er de da det eneste laget som er i en slik posisjon.

For Meldal er det klart at nå er den store målsettingen å gå gjennom hele sesongen uten å avgi poeng. Tre kamper gjenstår, slik at dette er innen rekkevidde.

- Hjemmekampene både mot Surnadal og Kristiansund er vanskelige kamper. Spesielt Surnadal kan nok tenke seg å være det laget som stopper seiersrekka vår. Vi er imidlertid innstilt på å hente hjem alle de seks poengene som mangler for å få full pott. Hjemme er vi vanskelige å ta poeng fra, og da gjenstår bortekampen mot Træff i siste serierunde. Det hele er selvsagt opp til oss selv. Vi er gode nok til å vinne alle tre, sier trener Øystein Claussen, som gir spillerne treningsfri i neste uke.

Det hører altså med til historien at vi må tilbake til januar 2006 for å finne siste hjemmetap for Meldal. Den gang ble Molde for sterke, med det er altså over to år siden sist Meldal tapte en hjemmekamp. En slik statistikk er god å ha med seg inn til neste sesong i andredivisjon. Men da må Surnadal og Kristiansund slås...

Sponsorer

Facebook