Meldal er ett av bare fire ubeseirede lag

09.01.2008

I de fire øverste divisjonene er det bare fire lag som ikke har avgitt poeng så langt denne sesongen. Det at Meldal er ett av disse, forteller litt om en slik prestasjon. Nå spørs det hvor lenge det går før laget må avgi poeng. På søndag er det kamp hjemme mot Åndalsnes/Isfjorden.

Byåsen Elite, Larvik Turn, Våg 2 og Meldal er de eneste lagene blant alle i de fire øverste divisjonene som så langt ikke har avgitt poeng denne sesongen. Vi snakker da selvsagt kun om seniorlag på kvinnesiden. Sesongen er nå godt og vel halvspilt, og at det er bare fire lag som har oppnådd dette, sier mye om den prestasjonen Meldal har stått for så langt.

- All ære til jentene som har holdt konsentrasjonen oppe i alle kampene. Mange kamper har vi avgjort tidlig, mens mange fikk med seg at vi slet lenge i mandagens kamp mot Skaun. Men at vi ikke har avgitt poeng, er ikke tilfeldig. Jentene er blitt klart bedre denne sesongen, og de er alle veldig godt trent. Når vi i tillegg har stort tempo i laget vårt, blir vi et godt tredjedivisjonslag, sier trener Øystein Claussen, som er spent på hvor lenge laget klarer å holde på den fantastiske statistikken.

TerminlistePå søndag er det ny kamp, da er det Åndalsnes/Isfjorden som kommer til Meldalshallen. Kampstart er kl 13:00

Publikum i Meldalshallen- Det er på ingen måte noen enkel kamp. Åndalsnes/Isfjorden er et lag som etter hvert har vent seg til nivået i tredjedivisjon etter at de rykket opp i fjor. De har stort tempo i spillet sitt, og jeg er helt sikkert på at dette blir en svært severdig kamp.

Vi har klare ambisjoner om å heve oss fra mandagens kamp, så får vi se om det er godt nok til å ta den trettende seieren på rad, sier Claussen, som er mest imponert over den fantastiske støtten laget har fått fra meldalspublikummet så langt denne sesongen.

Sponsorer

Facebook