Meget vellykket Håndballfest

05.05.2013

Det ble en trivelig lørdagskveld for de som deltok på Håndballfesten i Idrettsbygget. Her var det spillere fra 6 år til de eldste seniorene samlet, sammen med en del andre håndballvenner.

Dette var første gang Meldal HK inviterte til en skikkelig sesongavslutning for hele klubben. Og det er vel bare å fastslå at dette blir ikke siste gang.

På programmet var det ulike innslag. Ordfører Are Hilstad kom med en hilsen fra kommunen, Kai Selbæk fortalte om sine opplevelser som smører for langrensslandslaget, og Vibecke Ree og Mari Skjevdal stod for den musikalske underholdningen. Og til slutt ble det servert sodd-suppe.

Viktigst var det imidlertid at alle spillerne som var til stede ble hentet opp på scenen der de fikk overrakt en liten gave fra klubben. Langt fra alle var der, men her fikk klubben virkelig visst frem bredden blant de aktive. 12-årslaget ble også tildelt synlig bevis på at de ble avdelingsvinnere i sesongen som nettopp er avsluttet.

For seniorlaget er det fast tradisjon med en del utmnerkelser. Spillerne og lederne rundt A-laget kåret som vanlig Årets spiller. Den pokalen kunne Marthe Midtlyng ta med seg hjem. Hun fikk også pokalen som klubbens toppscorer. Ellers fikk Anne Ree en pokal som bevis på at hun har scoret mer enn 1 000 mål i obligatoriske A-kamper. Anja Søyseth fikk andre år på rad pokalen Flittige Lise, som går til den som har flest treninger gjennom sesongen. Og til slutt ble Helene Høve Storholt tildelt beviset på a hun nå har passert 100 kamper for klubben. Den samme utmerkelsen gikk også til Helga Stene. Karen Gunnesmo har spilt dobbelt så mange, og er den første i klubben som har fått utmerkelse for 200 spilte kamper.

H__ndballfest_alle.JPG

Karen Gunnesmo, Marthe Midtlyng, Anne Ree og Anja Søyseth mottok utmerkelser.

H__ndballfest_Marthe.JPG

Marthe Midtlyng ble kåret til Årets spiller 2012/2013.

Sponsorer

Facebook